sven gerrits

Alles over fashion

Een intellectueel eigendom advocaat ingeschakeld!

intellectueel eigendom advocaat

Wij hebben een intellectueel eigendom advocaat ingeschakeld. Dit omdat wij druk bezig zijn met het ontwerpen van nieuwe producten. Hierdoor zit ik er niet op te wachten dat straks onze concurrenten met de producten ermee aan de haal gaan. Doordat wij ons van tevoren al gaan inlichten, dan kunnen wij deze stap in ieder geval al voor zijn. Wel zo prettig om te weten dat onze producten ook geen duplicaat kunnen zijn van een ander toch?

intellectueel eigendom advocaat

Onze afspraak staat vast!

Enfin, wij hebben er dan ook voor gekozen om telefonisch contact op te nemen met Fifth advocatuur. Dit bedrijf is gevestigd in Tiel, praktisch bij ons om de hoek. De prettige communicatie wat wij al met de adviseur hadden heeft ervoor gezorgd dat wij hier een afspraak wilde maken. Uiteindelijk hebben wij dit bedrijf dan ook benoemd als onze intellectueel eigendom advocaat.

intellectueel eigendom advocaat

Duidelijkheid is wel zo prettig

Het belangrijkste is toch wel dat onze product, welke wij aan het ontwerpen zijn, nog niet eerder op de markt is gebracht. Uiteraard kan ik hier dan ook nog niet al teveel over vertellen. Niet zozeer dat ik het niet erg vind, meer het feit dat het nog niet geheel af is. Gelukkig hebben zij alles netjes voor ons op papier gezet zodat het officieel is dat het ontwerp echt van ons is.