sven gerrits

Alles over fashion

Een goede elektrische fiets kopen

Een goede elektrische fiets kopen is een verstandige keuze. En hiermee draag je ook nog eens bij aan een beter milieu. Je kunt de auto thuis laten staan en lekker met je elektrische fiets naar het werk gaan. Het is verstandig om vooraf goed na te denken over wat je nodig hebt. Zo biedt een voorwielmotor meer aantal kilometers aan en een middenmotor juist weer betere ondersteuning. Denk dus goed na over hoe vaak je de fiets gaat gebruiken. En ook welke wegen je rijd. Want de middenmotor biedt juist een goede ondersteuning bij bergen en heuvels.

De service van Amslod

In de Klanten reviews van Amslod kan je lezen over onze goede service. Wij bieden namelijk een gratis proefrit aan huis aan. Hierdoor kun je alle tijd nemen om de fiets uit te testen. Daarnaast leggen onze medewerkers je goed uit hoe je de elektrische fiets kunt gebruiken. Met jou feedback kunnen wij uiteindelijk de juiste fiets vinden. Omdat iedereen andere wensen heeft is er niet 1 fiets die de beste is. Dit is afhankelijk van de mate van ondersteuning die jij wenst. Wij bieden ook onze 2 jarige garantie aan op locatie. Dit betekend dus dat als je met een defect zit je niet zelf naar de fietsenmaker hoeft te sjouwen met de fiets in de hand. Door heel Nederland zitten er monteurs van Amslod. Zij komen zo snel mogelijk naar je toe om het defect te repareren of te vervangen. Dit maakt de service van de A van Amslod zo uniek!

Dit zeggen onze klanten

 

Lees amslod fietsen reviews om te zien hoe klanten onze fietsen ervaren. Je leest meteen dat mensen blij zijn dat ze meerdere fietsen hebben mogen testen tijdens de proefrit. Fietsen doe je op gevoel en door het te ervaren kun je de perfecte fiets vinden. Ook nemen wij ruim de tijd voor jou. Het is namelijk een grote uitgave die je doet dus die moet gewoon perfect zijn. Onze medewerkers kunnen daarom ook goed adviseren in hoe je het beste de fiets kunt gebruiken. Maar ook kunnen ze adviseren als een andere fiets beter bij je past. Wij zijn pas tevreden als jij dit ook bent.

Hieruit kun je kiezen

Bij Amslod fietsen hebben wij twee modellen fietsen. De zogenaamde middenmotor modellen worden gebruikt voor het dagelijkse gebruik. Deze bieden een goede ondersteuning waardoor je nog sneller op je werk of een andere locatie bent. Maar ook kun je tegen de wind in fietsen en bergopwaarts gaat ook zonder enige moeite. Dit waren ook de eerste e-bikes die er in Nederland waren. Dat is dan ook de voornaamste reden dat ze zo populair blijven. Maar met het voorwiel motor model kun je juist weer langere tochten maken. Ideaal voor mensen die op vrije dagen of tijdens e vakantie ergens naar toe willen gaan. Ook maken deze modellen minder geluid. Hierdoor kun je ideaal genieten in de natuur en van alle mooie geluiden die deze met zich meebrengt.