sven gerrits

Alles over fashion

Jouw favoriete jas

Wanneer je een Peuterey jas hebt aangeschaft is de kans groot dat het jouw favoriete jas gaat worden. Dit omdat het Italiaanse kledingmerk al jarenlang ervaring heeft met het ontwikkelen en produceren van jassen op de allerhoogste kwaliteit. Zo worden en er gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen om een jas te kunnen samenstellen. Daarnaast heeft het merk ook een uitgebreid team van experts en mode kenners dat zich continu bezig houden met het vinden van nieuwe trends en het maken van nieuwe jassen die van de hoogste kwaliteit zijn. Kortom, een Peuterey jas is een ideale aankoop voor de komende jaren.

Voor welk model ga jij ?

Bij het aanschaffen van een nieuwe Peutery jas heb jij de keus uit een heel groot aanbod. Zo kun je bijvoorbeeld voor een mooie lichtere jas kiezen, zoals het model 3494 dat gemaakt is een mooie donker zwarte kleur. Deze donkere jas is licht van gewicht en ideaal om te combineren met veel verschillende outfits. Ideaal om deze in zomer te combineren met bijvoorbeeld een mooi t-shirt of een mooie polo. Ook kun je een lichte jas perfect combineren met bijvoorbeeld een mooie witte of blauwe overhemd. Kortom, de jassen passen bij veel verschillende outfits en zijn daarom een goede aanschaf.

Een nieuwe Peuterey jas voor jou

Bij jouw nieuwe Peutery jas kun je kiezen voor een slim fit model wanneer jij op zoek bent naar een wat strakkere outfit die mooi op je lichaam valt. Het merk heeft ook een groot aanbod aan vestjassen die je kunt dragen in verschillende gelegenheden en een meer regular fit hebben. Ideaal wanneer de slim fit toch net wat te strak voor jou is. Op het moment dat je een bestelling doet bij Hans Voortman ontvang je binnen 1 tot 2 werkdagen al jouw bestelling in huis. Daarnaast heb je op elke Peuterey jas een retourrecht van 14 dagen, en is er een gratis levering vanaf 60 euro.