sven gerrits

Alles over fashion

Pallet stellingen

Pallet stellingen

Pallet stellingen wordt gebruikt voor de opslag van pallets met belading per heftruck of stapelaar, kies uw gewenste afmetingen. Ook wel palletstellingen genoemd, het is het ideale product voor het opslaan van producten met een hoge omloopsnelheid. “Palletstellingen” passen zich aan al uw behoeften aan dankzij een zeer breed assortiment van 2m50 tot 13m hoog. Pallet stellingen biedt laadvermogens tot meer dan 1T5 per pallet. Palletstellingen zijn het ideale product om de opslagruimte van uw magazijn te optimaliseren.

De hoogte van het palletrek:

De keuze van de hoogte is essentieel wanneer u een palletstelling wilt kopen. Een stelling die te hoog is ten opzichte van de hoogte van uw magazijn heeft geen zin, terwijl een te lage stelling de optimalisatie van uw ruimte vermindert. Het is het beste om te verwijzen naar de afmetingen van uw magazijn en dienovereenkomstig een geschikte hoogte te vinden. Houd altijd een marge aan die kleiner is dan uw totale hoogte, zodat de pallet op het laatste compartiment kan worden geplaatst zonder te worden geblokkeerd door het plafond. De palletstelling is handig in combinatie met een stapelaar of heftruck. Als u zware lasten moet opslaan, kunt u deze niet handmatig hijsen. Gecombineerd zullen deze twee apparaten u kostbare tijd besparen en een optimale veiligheid voor uw medewerkers en uw goederen garanderen.

Nieuwe Pallet stellingen:

pallet stellingen of zelfs de palletstelling is een installatie die wordt gebruikt voor de opslag of opslag van volumineuze ladingen. Je hebt gemakkelijk toegang tot al je goederen door ze op te bergen op een rek. Het is de ideale oplossing voor het opslaan van zware goederen van elk formaat. Daarom moet de fabricage van deze rekken aan specifieke normen voldoen. Wanneer u uw winkel of magazijn wilt uitrusten met een palletstelling, moet u een zorgvuldige keuze maken. Om uw palletstelling goed te kunnen gebruiken, dient u gebruik te maken van een heftruck of stapelaar.

Denk niet! Deze rekken helpen u uw ruimte beter te beheren!