sven gerrits

Alles over fashion

Zit erover te denken om een ​haartransplantatie​ uit laten voeren

Hoewel ik voor mijn leeftijd best wel snel kaal begin te worden zit ik er al langer over na te om een haartransplantatie​ uit laten voeren. Elke keer als ik voor de spiegel sta schaam ik me voor de steeds breder wordende scheiding. Als ik hierover tegen mijn vriendin begint zegt ze dat ik niet moet aanstellen omdat het best wel meevalt. Vanmorgen viel het me op dat ik een kale plek bovenop mijn hoofd begin te krijgen, ik stel me echt niet aan.  

kaal04_2

Het begint te wennen

Hoewel ik ondertussen wel een paar jaar ouder ben geworden, en bijna tot geen haar meer op mijn hoofd heb, heb ik nog steeds niet definitief besloten om een ​haartransplantatie​ uit laten voeren. Aan de ene kant zeg ik, ik ben wel erg jong om met een zo goed als kaal hoofd al door het leven te gaan, maar aan de andere kant heeft het ook zijn charmes. Misschien moet ik me er maar bij neerleggen en het zo laten, ondertussen weet ik niet beter meer.  

haartransplantatie-man-2

Toch een afspraak gemaakt bij kliniek Veldhoven

Om er zeker van te zijn of ik wel de juiste stap heb gezet of ik nu wel of niet een ​haartransplantatie​ uit laten voeren heb ik een gesprek aangevraagd bij kliniek Veldhoven. Ik moet zeggen dat ik echt met vol verbazing daar heb gezeten, ik weet dat ze kundig zijn, maar zo kundig had ik nooit verwacht. Heb me laten uitleggen op welke manier er nieuwe haarzakjes in mijn hoofdhuid worden getransplanteerd, elk haarzakje stuk voor stuk met behulp van een bolle naald.  

haarttransplantatie

Goed gesprek gehad

Na dit gesprek ben ik er nog meer over na aan het denken geweest. Want ondertussen weet iedereen niet beter dat ik een zo goed als een kaal hoofd heb, en het zal zeker wennen zijn als ik weer met een bos haar rond loop. Maar het lijkt me ook wel weer prettig als ze me niet steeds aanzien voor een oude opa, maar gewoon voor een man van mijn leeftijd. Nog steeds loop ik te twijfelen of ik deze ​haartransplantatie​ uit laten voeren, zeker na het gesprek dat ik bij kliniek Veldhoven heb gehad. Ook de foto’s die ik van mensen die daar geholpen zijn van voor en na de behandelingen zien er bijzonder mooi uit. Ik denk dat ik eerst lekker ga genieten van de komende feestdagen, en daarna pas de knoop ga doorhakken.  

kaal02-1