sven gerrits

Alles over fashion

Corrigeer tekenen van ouder worden

Injectables zijn een laagdrempelige manier om tekenen van ouder worden te voorkomen. Vind je een facelift nog een stap te ver maar wil je wel van je rimpels af en er weer stralender en jonger uitzien? Dan kan dit de oplossing voor je zijn. Voor deze behandeling hoef je namelijk geen operatie te ondergaan en lange tijd te genezen. Deze behandeling bestaat slechts uit een aantal spuitjes in het gezicht. Hierbij worden spierontspanners of fillers ingespoten om de rimpels uit het gezicht weer strak te trekken. Het resultaat is bijna altijd direct te zien. Wel kan het gezicht in de eerste uren na de behandeling een beetje opgezwollen zijn, na 48 uur is deze zwelling helemaal weggetrokken.

Wat zijn injectables?

Injectables zijn producten die met een naald in de huid worden gebracht. De meest voorkomende toepassing van deze producten is voor het verminderen van rimpels en het opvullen van de lippen. Daarnaast kan het ook een uitkomst bieden bij overmatig zweten. Bij de Kliniek in Veldhoven maken de specialisten gebruik van tijdelijke spierontspanners (Botox) en tijdelijke fillers (Juvéderm). Dit maakt deze behandeling een stuk laagdrempeliger dan een facelift. Deze producten worden namelijk door je eigen lichaam op natuurlijke wijze weer afgebroken. Mochten er complicaties optreden dan de specialist een ander product inspuiten dat dit proces versneld. Een nadeel is dat wanneer het product je goed bevalt, je de behandeling regelmatig zal moeten herhalen om het effect te behouden.

Laat je informeren door specialisten

Bij de kliniek in Veldhoven werkt een deskundig team van gespecialiseerde artsen. Twijfel je nog of heb je vragen over de verschillende behandelingen? Kom dan langs in de kliniek voor een consult. De kenners geven je graag informatie zodat je goed voorbereid begint aan de behandeling. Mocht je na het consult toch af willen zien van de behandeling dan is dit geen probleem. Het consult is volledig vrijblijvend.