sven gerrits

Alles over fashion

​Haartransplantatie​ komt steeds vaker voor

1 De laatste jaren zijn er steeds meer mensen die aan Haartransplantatie ​doen. Dit begrijp ik ook wel aangezien het steeds goedkoper wordt. Eerst was het alleen voor de elite maar nu begint het ook gewoon voor de normale burger betaalbaar te worden. Ik heb zelf het laatste jaar ook te kampen met haaruitval vandaar dat ik tegenwoordig vaak een pet draag. Maar dit is natuurlijk niet de bedoeling. Ik heb normaal altijd een hele mooie bos krullen gehad alleen die is nu weg. Hierdoor ben ik opzoek gegaan naar een oplossing. Ik heb eerst eens gevraagd aan wat vrienden of dat ze iets wisten alleen dat werkte niet.

Het internet opgaan om te zoeken.2

Aangezien mijn vrienden niks wisten bent ik maar het internet opgegaan om te kijken of hier iets te vinden viel. Na lang zoeken kwam ik alleen op wat dure websites die niet normaal hoge prijzen vroegen. Als ik er dan wel een goedkope tussenuit kon vinden was het vaak heel erg slecht als ik dan de recensies ging lezen. Dat wil je natuurlijk niet voor je gezondheid. Je wilt namelijk wel een plek hebben die goed voor je haar is en niet die het erger kan maken.

Een goede website tegengekomen

Na heel lang zoeken kwam ik dan toch op een website terecht die er heel vertrouwelijk uitzag en mij aansprak. het gaat hier bij om de website van kliniek Velthoven. Zei bieden ​Haartransplantatie voor een hele mooie prijs aan ook heb ik de recensies bekeken en iedereen was erg te spreken over de behandeling. Sommige zeiden zelfs dat ze terug zouden willen komen voor iets anders aan het lichaam. Ze bieden namelijk nog veel meer dingen aan. Denk bijvoorbeeld aan flap oren weghalen of borst vergroting voor vrouwen.3

Een goede behandeling gehad

Door dat het zo goed aangeschreven stond besloot ik te bellen voor een afspraak. Twee weken later zou ik al de ingreep ondergaan. De artsen stelde me eerst op de hoogte over hoe en wat en toen ging het gebeuren. Hier had ik zo lang op gewacht eindelijk een ​Haartransplantatie.

Goed bevallen

Een halfjaar later ben ik erg blij dat ik dit gedaan heb. Ik voel me heel goed door mijn kapsel ik kan nu namelijk gemakkelijk mijn haren in model doen. Hier had ik zo lang op gehoopt toen ik mijn haar begon te verliezen maar het is toch goed gekomen!