sven gerrits

Alles over fashion

Kies voor Kliniek Veldhoven als je gaat voor liposuctie

Kliniek Veldhoven – liposuctie

Kliniek Veldhoven – liposuctie, heeft ervoor doen zorgen dat ik dit bericht achter laat op dit blog. Heerlijk in mijn strakke spijkerbroek zit ik aan tafel terug kijkend naar mijn ervaring bij dit bedrijf. De mensen die hier werkzaam zijn, zijn allereerst erg vriendelijk en zeer vakkundig.

Toen ik op het eerste gesprek kwam, werd mij dan ook uitgebreid verteld hoe zij te werk gaan en ook waarom. Het behandelplan werd voor mij gemaakt en met mij gedeeld. Gelukkig kon ik zelfs direct al een afspraak maken om de behandeling te laten uitvoeren.

Kliniek Veldhoven – liposuctie

Een snel herstel en een prachtig resultaat

Kliniek Veldhoven heeft bij mij liposuctie uitgevoerd op mijn buik en ook op mijn boven benen. Ik heb zes weken na de behandeling mijn drukbroekje uitgedaan en ik leek wel drie maten kleiner te zijn geworden. Het klinkt misschien gek maar ik heb mijn benen weer terug zoals ik dit al een lange tijd wenste. Wat is dit een perfecte methode om je weer een mooie vrouw te kunnen voelen. Mijn kleding heb ik dan ook tot twee maten weten te vervangen. Dit was natuurlijk niet erg want ik ben gek op shoppen. Enfin, deze ingreep heeft niet alleen wat gedaan met mijn uiterlijk. Ook van binnen voel ik mij nu een stuk zelfverzekerder. Omdat ik zo goed ben geholpen en mijn resultaat boven verachting goed is. Zou ik dit bedrijf dan ook een ieder aanraden als je een plastisch chirurgische ingreep wil laten uitvoeren.

Kliniek Veldhoven – liposuctie