sven gerrits

Alles over fashion

Via internet wijn kopen?

Nooit geweten maar sinds dat ik op het internet allerlei dingen bestel ben ik er ook achter gekomen dat je gemakkelijk wijn kopen kan. Op de website van 247wijnshop.nl wordt het mogelijk gemaakt om de lekkerste wijnen te bestellen voor een zeer aantrekkelijke prijs. 

24-7-transparant-30boubkbcym3ulfesvzwu8

Vorige week was ik namelijk aan het zoeken op het internet naar een aanbieding voor het goedkoopste flesje wijn. De kosten wilde ik niet al te hoog hebben omdat ik wist dat een wat voordeligere wijn ook lekker smaken kan. Doordat ik intensief aan het zoeken ben geweest kwam ik bij hun terecht op de website. Hier werd het voor mij duidelijk dat je ook gewoon via internet kan bestellen! Ik hoefde niet eens meer de deur uit om een heerlijke flesje wijn te bestellen. Door samen met mijn vrouw te gaan zitten en het assortiment bekijken kwamen we tot de conclusie dat we dit vaker moeten doen!

Smaakvol en goedkoop

kennismakingspakket-good-food-pakket-2016-1100x1100_-_2Hier is het namelijk mogelijk om niet alleen wijn te kopen, tevens kan je hier ook lekkere prosecco en zelfs champagne vinden. vanaf dat wij bij hun op de website hebben gekeken weet ik maar al te goed dat dit een geschikt bedrijf is om heerlijke wijnen te bestellen. Hier ga ik vaker wijn kopen! Zo hebben wij van de week onze eerste bestelling bij hun geplaatst en ook gelijk getest bij ontvangst, smaakvol en voortreffelijk!