sven gerrits

Alles over fashion

Voor fingerfood moet je hier zijn!

food

fingerfoodVandaag ga ik het hebben over eten. Eten is natuurlijk voor iedereen belangrijk want zonder eten ga je dood. Ik vind eten ook om een andere reden erg belangrijk. De reden? Met eten kan je enorm veel variëren. Ik eet gerechten uit veel verschillende landen maar gerechten zoals fingerfood vind ik bijvoorbeeld ook erg lekker. U vraagt zich nu vast af wat dit is? Dit zijn bijvoorbeeld gerechten zoals hotwings. Van dit soort lekkere gerechten kun je bestellen op de website van New York Pizza. Ik kwam hier zelf een tijdje geleden achter. Ik bestelde toen sweet chili wings. Ik kreeg toen 6 stuks voor €2,99. Dit is natuurlijk absoluut niet duur en buiten dat was het ook nog eens erg lekker.

Ik kwam op de website van  New York Pizza uit dankzij een goede vriend van mij. Ik kende de website voornamelijk door de pizza’s die het bedrijf aanbiedt. Mijn vriend vertelde me toen echter dat dit bedrijf ook pasta’s en fingerfood aanbiedt. Ik was zelf erg benieuwd naar de kip die hier aangeboden wordt en daarom besloot ik om te bestellen.

foodEen lekker tussendoortje!finger

Ik bestelde de kip toen en daar heb ik geen spijt van gekregen. De kip proefde erg lekker en dat dus voor een erg leuk prijsje. Ik ben zeker van plan om dit vaker te doen. De website biedt dus enorm veel aan en ze zorgen er altijd voor dat ze snel bij jou thuis zijn. Hierdoor is het eten nog lekker warm en vers. Kortom, ik ben erg tevreden over dit resraurant.