sven gerrits

Alles over fashion

Glennis Grace boeken voor een zeer geslaagd feest

Glennis Grace boeken

Glennis Grace boeken voor een geslaagd feest, ja dat kan. Via Bekende Artiest Boeken.NL kan jij aan deze droom een leuke wending geven. Dit bedrijf, wat onderdeel is van Vibe Entertainment, gaat ervoor zorgen dat betreffende artiest bij jouw feest aanwezig is en een geweldige optreden gaat verzorgen. Zodra je op de website van dit organisatie bureau gaat kijken zie je nog veel artiesten voorbij komen. 

Veel horecabedrijven, verenigingen, maar ook particulieren maken gebruik van deze diensten. Het is toch geweldig als er bij jouw feest een bekende artiest komt optreden? Mijn moeder wordt bijna 50 jaar en daarom leek mij het leuk om haar te verrassen met een optreden van een fan van haar. De zaal hadden mijn ouders al geregeld, waar zij het feest gingen houden. Voor de muziek zal de eigenaar van deze zaal zorgen en ik voor een groot spektakel! Glennis Grace boeken

Glennis Grace boeken, via het online boekingsformulier

Bijna gaat mijn moeder Sarah zien en een artiest waar zij al jaren helemaal verzot op is. Via de website van een Bekende Artiest Boeken.NL, kwam ik de idool van mijn moeder tegen. Via het boekingsformulier kon ik Glennis Grace boeken. Hiervoor moest ik een aantal gegevens invullen. Zoals de datum, de tijd, hoeveel gasten er komen en het soort optreden. Hiermee werd bedoeld of het om een bedrijfsfeest, festival een privéfeest enzovoort ging. 

Hoe spannend het allemaal was om een definitieve afspraak te maken, is het mij toch gelukt. Nu moest ik mijn best doen om niet door de mand te vallen dat er iemand kwam optreden.

Eindelijk was de dag van het feest aangebroken. de gasten stroomden binnen en al snel was de sfeer bijzonder goed. Op een gegeven moment werd  er door de barkeeper aandacht gevraagd voor een zeer speciale gast. Mijn moeder keek mij vragend aan, iedereen was er toch al? Glennis Grace boeken