sven gerrits

Alles over fashion

Goed feesten dankzij Partyverhuur Den Bosch

Partyverhuur Den Bosch

Ben jij van plan om een spetterend feest te geven, schakel dan Partyverhuur Den Bosch in. Zij weten als geen ander om van elke gelegenheid een spetterend feest te geven. Een verjaardag, een bruiloft of een jubileum en ga zo nog maar even door, daar draaien deze mensen hun handen niet voor om. Het is zelfs mogelijk om hier drank te bestellen en de rest zelf te regelen. Het is maar net waar jij de voorkeur aan geeft. 

Het is mogelijk om de service van John van Pas in te schakelen op de manier die jij hebt aangegeven. Het is dan ook belangrijk om vooraf alles duidelijk te bespreken voordat jij met hun in zee gaat. Partyverhuur Den Bosch

Dankzij Partyverhuur Den Bosch geweldig genoten

Onze ouders waren 25 jaar getrouwd en ter ere hiervan hebben zij een groot feest gegeven. De locatie waar zij dit wilden vieren was al snel bekend, alleen de rest die hier bij komt kijken moest nog worden geregeld. Ik ben goed in feestjes te organiseren, maar niet voor ruim 200 mensen, dat geef ik liever uit handen. Gelukkig dachten mijn ouder hier net zo over en daarom hebben wij een afspraak bij Partyservice John van Pas gemaakt. Hier werd snel duidelijk dat zij eigenlijk alles kunnen regelen en waarom zullen wij dan moeilijk doen. Meteen een datum geplant voor het feest en de rest geheel uit handen gegeven. Het was een topdag en tot in de puntjes super geregeld door John van Pas.