sven gerrits

Alles over fashion

Tip: iPhone reparatie Purmerend

iphone reparatie purmerend

Tegenwoordig zijn telefoons niet meer weg te denken. Kinderen van drie jaar kunnen al goed met een telefoon omgaan. Aangezien bijna niemand meer zonder telefoon kan (waaronder ik) wilde ik zo snel mogelijk mijn telefoon laten repareren. Ik had hem kapot laten vallen toen ik van de trap liep. Erg onbenullig, maar gelukkig zijn er in omgeving een aantal professionele telefoonzaken.

Op het internet ben ik gaan zoeken onder ‘’iPhone reparatie Purmerend’’. Er kwamen diverse bedrijven naar boven, waaronder JorPhone. Over dit bedrijf staan fantastische recensies op het internet. Zo staat er dat ze kwaliteit leveren, een goede service hebben en scherpe prijzen. Dit is natuurlijk alles wat je als klant zijnde wenst van een telefoonreparatie bedrijf.

iphone reparatie purmerend

Goede service

In de middag had ik mijn iPhone 6 Plus langsgebracht bij JorPhone. In totaal zijn ze 30 minuten bezig geweest met mijn telefoon. Een erg snelle service als je het mij vraagt. Op deze manier kon ik rustig wachten, terwijl mijn telefoon werd gemaakt. JorPhone werkt met originele producten en daarom vind ik het ook echt een aanrader om je telefoon te laten repareren bij dit bedrijf. Alles is top geregeld!

iphone reparatie purmerend

Voor een iPhone reparatie Purmerend en omgeving kan je het beste naar JorPhone gaan. Op de website vind je veel informatie over die diensten die zij aanbieden. Indien je vragen hebt kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf. Telefonisch en via de mail!