sven gerrits

Alles over fashion

Echt een hip geboortekaartje!

hip geboortekaartje

Omdat ik een hip geboortekaartje wilde uitzoeken voor ons zoontje die wij over vier maanden mogen verwachten. Ben ik eens op internet gaan zoeken naar het beste adres die ik hiervoor maar kon vinden. Al snel kwam ik op de website van kissgeboortekaartjes.nl terecht waar ik zelfs een aparte rubriek aantrof van mijn zoekopdracht. 

Omdat de babykamer erg modern is wilde ik het geboorte kaartje ook modern. Mijn vriend kan niet goed een keuze maken als het gaat om het aanschaffen van de babyuitzet et cetera. Maar dat vind ik natuurlijk geen enkel probleem.

hip geboortekaartje

Het gaf een speciaal gevoel

Wat zo prettig is, is dat ik een hip geboortekaartje geheel naar eigen wenst gratis als proefafdruk kon bestellen. Dit heb ik niet tegen mijn vriend verteld omdat ik besloot hem te verrassen met mijn keuze alvorens de definitieve beslissing werd gemaakt. De volgende dag werd ik verrast door de postbode met het kaartje, met de vlinders in mijn buik bekeek ik met de tranen in mijn ogen het voorbeeld van het kaartje voor ons wonder. Toen mijn vriend thuis kwam vanuit zijn werk heb ik dit kaartje als verrassing op de kast neergezet. Het kaartje viel hem meteen op en hij was er stil van. Ik wist niet dat dit gevoel zo speciaal was. 

Dit is dan ook de reden waarom ik hier mijn ervaring en tevredenheid achter laat. Dit is een erg leuke site waar je uitstekend kunt slagen voor een geboorteaankondiging. Neem daarom snel zelf eens een kijkje om te zien wat ik bedoel.

hip geboortekaartje

hip geboortekaartje