sven gerrits

Alles over fashion

Breingoed Neurofeedback training is een aanrader!

Breingoed Neurofeedback training

Breingoed Neurofeedback trainingVandaag ga ik het over Breingoed Neurofeedback training hebben omdat dit mijn zoontje erg goed geholpen heeft. Mijn zoontje heeft namelijk ADHD. Dit houdt in dat hij vaak erg druk is en dit is vervelend voor hem zelf maar ook voor anderen. Omdat ik de laatste tijd erg veel te horen kreeg dat hij erg druk was en ik dit thuis ook ondervond ben ik opzoek gegaan naar een oplossing. Ik kreeg onder anderen van zijn school, familie en ouders van vriendjes te horen dat hij storend druk was. Dit vond ik niet kunnen en daarom ben ik opzoek gegaan naar hulp.

Op het internet hoopte ik deze hulp te vinden. Ik besloot om recensies op het internet te lezen en uiteindelijk kwam ik uit op de website van Breingoed Neurofeedback training. Dit bedrijft geeft trainingen die ervoor zorgen dat de hersenen zichzelf corrigeren op het moment dat het kind weer druk wordt. Dit wordt gedaan met verschillende films die tijdens het kijken op stop worden gezet, hierdoor corrigeren de hersenen automatisch.

Breingoed Neurofeedback De juiste hulp op het juiste moment!Breingoed

Mijn zoontje volgt deze trainingen nu al een tijdje en we beginnen echt al te merken dat hij steeds rustiger wordt. Hij geeft zelf ook aan dat hij zich lekkerder voelt en dat is voor mij het aller belangrijkste. De reden dat ik hierover vertel is omdat ik al veel positieve reacties van mensen om mij heen gehad heb en ik ervan overtuigd ben dat dit veel meer kinderen erg goed zou kunnen helpen.