sven gerrits

Alles over fashion

Verjaardag

Gister was mijn verjaardag, ik ben 50 jaar geworden! Mijn vrienden familie hadden een surpriseparty voor me georganiseerd. Ik was namelijk helemaal niet van plan om mijn verjaardag te vieren. Ik hou niet zo van in het middelpunt van de aandacht staan.

Surprise

Nietsvermoedend stapte ik van mijn motor af en deed de deur open van mijn huis. Op dat moment sprong iedereen omhoog en schreeuwde GEFELICITEERD. Nou, ik kreeg bijna een hartaanval. Het hele huis was versierd en ze hadden ook nog eens een hele grote taart voor me geregeld in de vorm van een motor waar het getal 50 op stond.

3

Cadeaus

Mijn vriendin had allemaal lekkere hapjes en drankjes in huis gehaald. Het was echt super gezellig. Als kers op de taart kreeg ik ook nog eens heel veel cadeaus. De meeste cadeaus kwamen van een motorkledingoutlet. Ik ben namelijk een actieve motorrijder en daarom kreeg ik een nieuwe outfit en allemaal gadgets. Super leuk. Ik kan stiekem niet wachten om het allemaal uit te proberen.

De avond

Daarna hebben ze voor me gezongen en rond elf uur ging iedereen naar huis. Mijn vrouw en ik lagen in bed nog even wat na te praten omdat ze zich afvroeg of ik het wel echt leuk vond. Natuurlijk vond ik dat! Ik zei nog voor de grap: wacht maar tot jij 50 wordt dan huur ik de Jaarbeurs af haha. Maar daar kon ze niet zo om lachen. Nou ik ga nog even nagenieten. Bedankt voor het lezen!