sven gerrits

Alles over fashion

Borstvergroting voor gelijke borsten

logo-kliniek-veldhoven

borstEen tijdje geleden vertelde mijn vriendin dat zij aan het nadenken was over een borstvergroting. Toen zij hierover begon begreep ik niet waarom ze haar borsten groter wilde, omdat ze hele goede borsten had. Mijn vriendin legde toen uit dat het haar ging om het verschil tussen haar borsten. Het was mij wel eens opgevallen dat haar borsten niet helemaal gelijk waren.

Goede kliniek

Toen mijn vriendin had uitgelegd waarom ze het precies wilde begreep ik het wel. Het verschil in haar borsten had invloed op haar rug en zorgde voor klachten. Een bijkomstigheid was dat zij veel makkelijk een goed bh kon vinden.

kliniekSamen met mijn vriendin ben ik op zoek gegaan naar een goede kliniek voor haar. Al snel kwamen wij uit bij Kliniek Veldhoven. Eigenlijk waren alle ervaringen die wij konden vinden positief. Om die reden heeft mijn vriendin de kliniek opgebeld om een afspraak te maken.

Mijn vriendin durfde niet alleen naar de afspraak en daarom ben ik meegegaan. Tijdens het gesprek heeft de arts naar mijn vriendin haar borsten gekeken en uitgelegd wat er gedaan zou kunnen worden om het verschil weg te werken. Zelf heb ik ook een aantal vragen gesteld over mogelijke risico’s enz.¬†Aan het einde van het gesprek was mijn vriendin zeker van haar zaak en wilde zij de borstvergroting doen bij Kliniek Veldhoven.

De operatie zelf en het herstel ging heel erg goed. Bijna alle klachten die mijn vriend had zijn veel minder geworden. Het ziet er heel erg mooi uit en mijn vriendin is er heel erg blij mee.