sven gerrits

Alles over fashion

Kerstpakket gezocht voor mijn lieve partner

Eet pakket

Kerstpakket gezocht die uniek is, overigens wel met een “extra” geschenkje erin! Ik wil namelijk mijn vriendin ten huwelijk gaan vragen. Alleen niet op de standaard manier zoals een ieder het doet door op de knie te gaan. Maar een unieke manier wat zij totaal niet aan ziet komen! Ik wil haar namelijk ten huwelijk vragen met een kerstpakket! In de meeste geschenken vind je wel iets unieks om te gebruiken hiervoor. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een uniek geschenk wat hierbij past. In een mum van tijd kwam ik op de website van Kerstpakkettenplaza terecht. Op deze website zag ik de meest uiteenlopende geschenken en dat ook nog eens voordeliger!

KerstpakketEen kerstpakket die uniek is gevonden!

Bij het bekijken van het assortiment was ik enthousiast geworden. Zij hebben onwijs veel keuze en zijn een stuk voordeliger dan dat je elders zult vinden! Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op deze website een bestelling te gaan plaatsen in de hoop dat zij het spoedig kunnen bezorgen. Nog geen twee dagen later had ik het pakket al in ontvangst mogen nemen! Door een kerstbal extra erbij te kopen, kon ik de ring daarin doen. Vervolgens heb ik deze kerstbal in de doos erbij gedaan en gewacht totdat mijn vriendin thuis kwam van het werk.Leuke pakket

Zij zei JA!

Nadat zij thuis kwam van het werk kon ik niet meer wachten. Zodoende ben ik haar meteen het pakket gaan overhandigen. Alle producten die erin zaten werd nader bekeken. Op het moment dat zij de kerstbal zag schoot zij helemaal vol. Ik kreeg een volmondige JA te horen! Dankzij de geweldige kerstpakket van Kerstpakkettenplaza is het mij gelukt om haar ten huwelijk te vragen! Onze dagen kunnen niet meer stuk en ik kan niet meer wachten totdat het onze grote dag gaat worden!