sven gerrits

Alles over fashion

Leg je verre reis vast

reis

Heb jij een verre reis gemaakt of ga je een verre reis maken? Zorg dat de herinneringen blijven en leg de reis vast. Je maakt waarschijnlijk ontzettend veel mee en ziet een hele andere cultuur. Om ook later terug te kijken op de reis kun je de reis op diverse manieren vastleggen. 

Door foto’s

Het eerste waar je aan zal denken is het maken van foto’s. Maar ga hier eens dieper over nadenken en ga bijvoorbeeld op zoek naar een professionele camera. Je kunt vaak met zo’n camera mooiere en scherpere beelden vastleggen. 

GPS tracking

Als je wilt weten welke routes je hebt afgelegd, dan kun je bijvoorbeeld een app downloaden die dit bijhoudt. Hiermee wordt exact geregistreerd waar en wanneer je daar bent geweest. Dit is perfect wanneer je in een fotoboek de foto’s wilt koppelen aan de momenten waarop je er bent geweest.

GoPro

Met een GoPro kun je in principe je hele reis vastleggen die je hebt gemaakt. Een GoPro is een klein cameraatje die je overal mee naartoe kan nemen. Ook kun je hem aan kleding of tassen vastbinden, zodat je hem niet steeds in je handen hebt. Met een GoPro kun je bijvoorbeeld video’s maken van activiteiten die je hebt gedaan. 

Begin een blog

Niet alleen voor jezelf maar ook voor jouw dierbaren thuis is het fijn om te weten wat je elke dag doet. Dit kun je bijvoorbeeld bijhouden in een blog, wat ook de familie thuis kan lezen. Je zult waarschijnlijk sneller kunnen typen dan schrijven, dus die blog is zo geschreven!

Beelden opslaan

Nadat je je reis hebt gemaakt, heb je ontelbaar veel beelden gemaakt die je natuurlijk ook in handen wilt hebben. Je kunt daarom bijvoorbeeld via diverse sites mooie fotoboeken maken of ga voor een tuinposter als je mooie natuurbeelden hebt. Kijk voor een gave tuinposter eens naar Spandoek Gigant.