sven gerrits

Alles over fashion

Meer kleur dankzij onze muurstickers

Sinds enkele weken zijn wij druk opzoek naar nieuwe muurstickers voor de woonkamer. Ik zal het eens in het kort uitleggen wat hier de reden voor is.

Wij hebben voor een half jaar terug onze woning gekocht. Dit nadat wij meerdere malen teleurgesteld waren omdat de woning uiteindelijk niet aan ons was besteedt. Op zich was dat geen enkel probleem en probeer je het gewoon nog een keer als je een andere woning ziet toch. Hierdoor ben ik toen die tijd op het internet gaan zoeken. Natuurlijk hebben wij diverse eisen waaraan een woning moet voldoen. Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen wij ook geen bod uitbrengen op de woning.

Enfin, wij zijn uiteindelijk onze woning tegengekomen. In feite was het een grap aangezien ik dit aan mijn man had laten zien en hij reageerde hier al vrij snel op dat dit niet onze woning zou worden. De woning was namelijk veel te duur voor het budget wat wij hiervoor hadden vrijgemaakt. Toch heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben een bezichtiging gaan plannen. Bij binnenkomst waren wij beide dan ook op slag verliefd. Een schitterende woning welke aan de binnen- en buitenzijde er zeer netjes uitziet.

Bod uitgebracht

Doordat ik stiekem een bod had uitgebracht kreeg mijn man afgelopen week telefoon. Hier werd vervolgens verteld dat het bod akkoord is en dat de makelaar ons had gefeliciteerd hiermee. Mijn man natuurlijk verbaasd en wel maar ik kon het hem uiteindelijk vertellen dat de woning is gekocht dankzij het uitbrengen van onze bod. Op zoek naar muurstickers!