sven gerrits

Alles over fashion

Populaire ashanger thema’s; De Traan

Bij UitvaartUniq.nl vindt u een prachtig assortiment ashangers van RVS, zilver en (wit)goud. Een assieraad is een van de meest ‘intieme’ vormen van asbestemming waarbij u de as van uw overleden dierbare – en dus ook de herinneringen aan uw overleden dierbare – letterlijk en figuurlijk dichtbij draagt. Er zijn verschillende populaire ashanger thema’s die vaak op het gebied van vormgeving (en bijhorende symboliek) een belangrijke rol spelen bij de totstandkoming van de ashanger. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze producten en iedere week gaan we dieper in op een specifiek symbool, ditmaal de traan (druppel / teardrop), die staat voor verdriet en de pijn die gepaard gaat met het afscheid moeten nemen van uw overleden dierbare. Altijd een passende ashanger bij UitvaartUniq.nl voor een dierbare herinnering en verkrijgbaar voor een Eerlijke prijs.

De traan ashanger

De traan, oftewel druppel, is een unieke, modern ogende vorm waarbij het verlies van de nabestaanden centraal staat. Er is wellicht geen passender symbool dan de traan in het geval u afscheid moet nemen van een dierbare persoon in uw leven. De traan is dan ook een populair thema binnen de vormgeving van, maar ook binnen de decoratie van, ashangers. De traan staat voor verlies, pijn, maar eventueel kan de traan ook staan voor spijt. Bijvoorbeeld woorden die nooit uitgesproken zijn, of juist woorden die men niet meer terug kan nemen. Een druppelvormige ashanger is een van de meest populaire ‘traanvormige’ assieraden waarbij de mooie symboliek 1-op-1 samengaat met een mooie (moderne) vormgeving.

Wanneer u op zoek bent naar een assieraad waarbij ‘de traan’ centraal staat binnen de vormgeving vindt u bij UitvaartUniq.nl een prachtig assortiment. Van RVS en zilver tot (wit) goud. Assieraden bij UitvaartUniq.nl’ voor een Eerlijke prijs en binnen ieders budget een passend sieraad. Naast ashangers vindt u bij ons ook askettingen, asarmbanden, asbedels, asringen en vingerafdruk sieraden. Alles voor een dierbare herinnering.