sven gerrits

Alles over fashion

Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer inspiratie

Omdat slaapkamer inspiratie opdoen erg belangrijk voor ons was ben ik hiervoor op het internet gaan zoeken naar het juiste adres hiervoor. Al snel kwam ik op de website van The Stylebox. Hier kon ik al snel een uitleg vinden omtrent de het maken van de juiste keuze van welke ruimte dan ook in je woning. 

Wij hebben onze zolder verbouwd wat onze slaapkamer moet gaan worden. Wegens gezinsuitbreiding hebben wij onze oude slaapkamer moeten omtoveren tot een babykamer. Ook voor de babykamer hebben wij erg leuke ideeën opgedaan. Enfin, wat zo prettig is is dat hier zoveel informatie is te vinden dat als je dit doorlees. De ideeën vanzelf ontstaan.

Slaapkamer inspiratie

Dit adres zal ik zeker onthouden voor een volgende opdracht

Slaapkamer inspiratie werd realiteit en het eindresultaat is echt verrassend mooi. Ik heb deze tip al aan diverse mensen om ons heen gedeeld. Zij wilde immers weten waar onze smaak vandaan kwam toen wij vol trots de babykamer en onze slaapkamer lieten zien aan onze visite. Wanneer wij volgend jaar met de keuken aan de slag gaan, zal ik dan ook zeker deze site raadplegen alvorens er een beslissing wordt gemaakt. Het is gewoon leuk om even op de site te kijken. Zelfs als je bijvoorbeeld alleen een idee wilt opdoen qua accessoire of iets dergelijks. 

Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer inspiratie