sven gerrits

Alles over fashion

Titanium ringen als sieraad?

Van titanium zijn veel verschillende dingen gemaakt. Het is heel sterk, licht en duurzaam. Dus logisch dat het bijvoorbeeld word toegepast in de ruimtevaart. Hiervoor is er een lichte en sterke bouwmateriaal voor nodig maar werkt het ook als sieraad?

Licht en mooi

De titanium ringen zijn heel licht doordat titanium zelf licht is en dit is voor veel mensen heel fijn. Vrouwen vinden het fijn om ook eens wat lichtere ringen te dragen. Voor mannen is het al helemaal geweldig om titanium ringen te dragen. Mannen zijn namelijk niet gewend om ringen te dragen en goud of zilver is vaak te zwaar en vermoeiend. De titanium ringen zijn veel lichter en comfortabeler.

De titanium ringen zijn ook heel mooi. Vaak denken mensen dat een om nieuwe soort goud gaat omdat het heel mooi is en een unieke uitstraling heeft.

Waar kun je titanium ringen kopen?

Voor titanium ringen hoef je niet ver te zoeken. Tegenwoordig word het door bijna alle juweliers en winkels verkocht dat ook sieraden verkopen. Zoals goud en zilver zitten nu ook titanium ringen standaard in het assortiment. Ook online worden de titanium ringen verkocht en online is het assortiment van titanium ringen nog zelfs groter.

https://www.trendhim.nl/

http://www.italodesign.nl/

http://www.amexxi.nl/