sven gerrits

Alles over fashion

Verjaardagskaart stuur je via Kaartjeposten.nl

Een jarige verras je met een kaartje. “Vroeger” deden we het bijna standaard; als er iemand jarig was, dan kocht je een leuke verjaardagskaart in de winkel, schreef een leuk tekstje, plakte er een postzegel op, en deed de kaart netjes op tijd in de brievenbus. Dat is allemaal wat veranderd, nu zie je op Facebook wie er jarig is, en post je -net als alle tweehonderd-zoveel anderen- een “gefeliciteerd” of een “proost” gevolgd door een emoticon en klaar.

Een echte verjaardagskaart is toch leuker
Maar zeg nou zelf: is een echte verjaardagskaart niet veel leuker? En dan niet zo’n standaard kaart uit een rekje met “gefeliciteerd” erop, maar een leuke zelf gemaakte kaart. Een originele verjaardagskaart dus, en die maak je eenvoudig zelf. Upload een of meerdere eigen foto’s en schrijf daar grappige teksten bij. Op de site vind je een groot aantal illustraties die je kunt gebruiken om je kaart leuk mee op te maken. Van tekstballonnen om teksten toe te voegen aan foto’s, tot slingers, en van leuke fotolijstjes voor om je foto’s tot allerlei dieren. Kussende lippen, emoticons (daar zijn ze weer), veren, pijltjes, je kunt het zo mooi maken als je zelf wilt.

Verjaardagskaart sturen vanaf je mobiele telefoon
Je kunt de kaart gewoon maken vanaf je laptop, tablet of zelfs je smartphone. Je hebt er geen App of speciale software voor nodig; je maakt en stuurt de verjaardagskaart gewoon vanaf je (mobiele) browser. Adres opgeven, verzenddatum selecteren, online afrekenen en klaar. De kaart wordt dan op de opgegeven dag gedrukt en via PostNL verzonden. De kaart ligt dan de volgende dag bij de geadresseerde in de brievenbus.

Weinig tijd? Kies een standaard kaart uit de collectie
Als je niet veel tijd hebt, en even snel een verjaardagskaart wilt sturen, kies dan een kaart uit de collectie verjaardagskaarten van Kaartjeposten.nl. Blader, scroll of swipe door de collectie, kies een mooie kaart en je hoeft er alleen nog een leuke tekst op te plaatsen, en je kunt je kaart al versturen.

Verjaardagskaart kind
Speciaal voor verjaardagen van kinderen vind je een vrolijke collectie verjaardagskaarten voor kinderen. Vrolijk van kleur, met grappige illustraties, of leuke getekende dieren. Zo wordt elke kinderverjaardag een extra groot feest. Ook deze verjaardagskaarten kun je nog leuk personaliseren, bijvoorbeeld met een gouden ballon met de leeftijd van de jarige, of extra slingers of confetti. Je kunt het zo mooi en vrolijk maken als je zelf wilt; voor de prijs maakt het niet uit; je betaalt gewoon een vast bedrag per kaart.

Kleine verjaardagskaarten en XL-kaarten
De kleinste verjaardagskaart die je kunt sturen is een ansichtkaart. Deze is 10,5 bij 15 cm en wordt zonder envelop verzonden. Als je een wat grotere kaart wilt sturen, dan kies je voor de wenskaart, een dubbele kaart in envelop. Deze kaart is (gevouwen) 12 bij 17 cm, een grotere kaart dus waarbij je ook de hele binnenkant kunt opmaken. Wil je echt groot uitpakken, dan kun je deze wenskaart ook als XL-kaart versturen. Deze XL kaart is (gevouwen) 21,7 bij 29 cm, zo groot dat die nog net door de brievenbus past. Hoe groter de verjaardagskaart, hoe groter het feest!