sven gerrits

Alles over fashion

Weet jij de telefoonnummer van de belasting?

Ben jij op zoek naar de telefoonnummer belasting? De jaarlijkse inkomstenaangifte dient weer te gebeuren. Dit moet voor 1 mei aanstaande bij de Belastingdienst binnen zijn. Wat dat betreft is dit met een paar minuten verzonden hoor. Het enige wat jij nog hoef te doen is het nakijken van wat er al van tevoren is ingevoerd. Als dit allemaal correct is ingevuld, dan hoef jij het alleen nog maar te ondertekenen om het te verzenden.

Voor de eerste keer

Vorig jaar was het voor mij de eerste keer dat ik zelfstandig de belasting moest invullen. Als je hier weinig tot geen kennis over hebt, dan is het erg lastig om dit dan ook daadwerkelijk te verzenden. Zodoende heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken op het internet naar tips wat ik hiervoor kan gebruiken. Al vrij snel werd het voor mij duidelijk dat ik het beste de telefoonnummer van de belasting moest bellen.

Dit heb ik uiteraard ook gedaan waar ik vervolgens alle vragen heb kunnen stellen. Het prettige hiervan is toch echt het feit dat zij alles weten te beantwoorden waardoor het voor iedereen duidelijk is. Ook voor mij was het na mijn gesprek duidelijk genoeg en heb zonder verdere problemen mijn aangifte kunnen verzenden. Ben stiekem toch wel een beetje trots dat het mij is gelukt!