sven gerrits

Alles over fashion

Vest kopen als man

Niet alleen de vrouw, maar zeker ook de man wilt graag goed gekleed door het leven gaan en kan er daarbij gebruik gemaakt worden van een aantal mogelijkheden. Wie graag steeds een complete set aan wilt schaffen kan dat natuurlijk ook doen, maar is het praktischer voor heel wat gevallen een vest uit te kiezen die met een aantal kledingstukken welke je in de kast hebt hangen kunt combineren. Daartoe bestaat er gelukkig geen gebrek aan keuzemogelijkheden en worden er steeds weer nieuwe modellen toegevoegd aan de beschikbare collectie.

Wat wordt het dan?

Een vest moet wel goed zitten omdat het gelijk opvalt en zal je daarom wel de juiste maat moeten uitkiezen. Voor de rest kijk je wel even of de betreffende vest wel goed bij jou “staat”. Een vest voor mannen moet soms stoer staan, maar kan er ook worden gekozen uit een praktisch mouwloos vest met een aantal zakken. Wie voor de sportschool een passend vest aan wilt schaffen kan voor eentje met een hoodie kiezen. Naast zo een stoere of praktische kant zal elke man ook op zoek gaan naar een vest die mooi staat en je de nodige aandacht op jou zal laten vestigen.

Mannenvesten zijn ook te verkrijgen in vele klassieke designs en zijn ook de mouwloze uitvoeringen zeer in trek. Die staan prachtig met een jeans of andere pantalon.