sven gerrits

Alles over fashion

Kijk eens naar Modelbouw marklin

tweedehands

tweedehands

 

Mijn lezers weten dat ik heel veel van mijn ervaringen met jullie deel. Zo heb ik de afgelopen week weer het een en ander meegemaakt. Al jarenlang heb ik een verzameling van Modelbouw marklin.

reparatie

 

Het zijn treinen in een miniatuurvorm en dat is al enige jaren een grote hobby van me. Er zijn best veel mensen die ergens een verzameling van hebben en ik heb dat van modelbouw trix. Zo heb ik nog niet zo heel lang geleden nog een aankoop gedaan via de website post-trein.nl. Het bedrijf beschikt over een zeer uitgebreid assortiment en heeft uitstekende kennis van zaken in huis.

Hebben ze het product op dat moment even niet in huis? Geen probleem, ze bestellen het zo voor je. En wat betreft de prijzen hoef je het ook niet te laten! Super voordelig! En zeker als je het vergelijkt met andere bedrijven met dit zelfde assortiment.

Echt een aanrader.

 

onderhoud

Ik koop graag mijn producten bij deze winkel. Ik wordt er altijd heel vriendelijk geholpen en het personeel bezit een deskundigheid daar zeg je u tegen. Ook de service na de verkoop is top! Ooit heb ik een defect product gehad die ik bij deze winkel had aangeschaft. Deze werd zonder problemen gerepareerd en heel snel kon ik weer gebruik maken van het product. Maar ook als je het product niet hebt aangeschaft bij deze winkel, wordt het voor een zeer voordelige prijs gerepareerd. Daarom verdiend dit bedrijf ook een compliment. En ik raad het iedereen aan om een keer een kijkje te nemen op hun website.