sven gerrits

Alles over fashion

Financieel administratief medewerker

Omdat ik mijn financieel administratief medewerker  opleiding met succes heb weten af te ronden. Wilde ik graag mijn complimenten achter laten op dit blog over fabiusopleidingen.nl. Hier heb je namelijk een zeer ruime keuze in een gewenste opleiding en deze zijn allemaal te volgen in de avond of in een ochtend per week. Hierdoor kun je makkelijks je naaste bezigheden zoals je baan combineren. Zo heb ik dit namelijk ook gedaan en dit is mij prima bevallen. Ik werk al een aantal jaar op een kantoor dus het doen van administratieve werkzaamheden is mij al bekend. Echter wilde ik meer kennis hebben van de cijfer om te kunnen doorgroeien binnen het bedrijf waar ik werkzaam ben.

Financieel administratief medewerker

Mijn werkgever zal vervanging voor mij moeten vinden

Omdat ik weet dat een collega gaat stoppen over een half jaar als financieel administratief medewerker, mag ik haar functie overnemen. Mijn werkgever zal dus op zoek moeten gaan naar een vervanger voor mij. Omdat ik nog maar drie maanden hoef totdat ik examen mag doen, bezit ik nu al de juiste kennis om de plek van mijn collega over te nemen. Wat ik zeker zal gaan doen is verder leren. 

Dat is het leuke van dit opleidingsinstituut. Je kunt het zo bont maken als je wilt. Tevens kun je een deel vergoed krijgen door de belastingdienst. Dit maakt het leren natuurlijk een stuk leuker! Neem daarom zelf maat eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel.

Financieel administratief medewerker