sven gerrits

Alles over fashion

Opzoek naar een stageplek!

advocaat stagiaire

Ik als advocaat stagiaire is druk opzoek naar een geschikt bedrijf waar ik mijn stageperiode mag voldoen. Bij diverse bedrijven bij mij in de buurt was ik al langs geweest om te vragen of dat er nog plaats vrij is. Helaas zijn zij al bezet en ben ik met lichtelijke spoed opzoek naar een perfecte locatie. Begin volgend schooljaar moet ik met een bedrijf aankomen, anders mag ik mijn opleiding niet afmaken en dat zou zonde zijn. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken op het internet. Er moet toch nog een bedrijf te vinden zijn die mij graag tijdelijk in dienst wilt nemen?

advocaat stagiaire

Online zoeken met resultaat!

Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik bij diverse bedrijven virtueel geweest. Alleen op de pagina van advocatenjuristen.nl ben ik gebleven. Hier kun je in een oogopslag bekijken welke bedrijven er te vinden is! Zo ben ik bij een advocatenkantoor terecht gekomen en dit bedrijf zocht nog stagiaires! Perfect aangezien ik hoognodig hiernaar op zoek was en zij mij dit konden bieden.

advocaat stagiaire

Zo heb ik mijn c.v. naar dit bedrijf gestuurd en nog geen uur later heb ik al bericht gehad dat ik mocht langskomen voor gesprek. Helaas kon dit bedrijf niet eerder dan volgende week een afspraak inplannen. Toch begin ik mij aardig zenuwachtig te maken aangezien het nu of nooit is! Duim jij met mij mee!