sven gerrits

Alles over fashion

Rijles volgen in Tiel of omgeving hiervan?

Wil jij een goede rijles Tiel volgen? Kijk dan eens op de website van: Verkeersschool Wesseldijk. Omdat ik hier heb geleerd hoe ik moet autorijden en inmiddels ben geslaagd, wil ik mijn complimenten graag uitspreken op dit blog. Omdat mijn broer hier ook zijn rijbewijs heeft gehaald en hier ook erg enthousiast over was, was het voor mij geen zoektocht meer om een goede verkeersschool te vinden. Toen ik 17 was, ben ik al begonnen met mijn theorie en kort voordat ik 18 werd mocht ik een proefles doen. Dit vond ik eigenlijk direct al erg leuk echter heb ik mij wel vergist in het autorijden. Het is dus moeilijker dan ik dacht. 

Rijles Tiel

Verwacht een uitstekende begeleiding

De rijles volgde ik in Tiel, maar verkeersschool Wesseldijk is werkzaam in de hele omgeving. Daarom ben ik ervan overtuigd dat ik wellicht een lezer van dit blog kan attenderen op deze aanrader. 

Enfin, wat je kunt verwachten is dat je telkens door dezelfde instructeur wordt opgehaald. Dit is natuurlijk bevorderlijk voor het verloop van de lessen. Tevens krijg je echt de aandacht extra wanneer je ergens moeite mee hebt. In mijn geval was dit het parkeren. Dit vond ik om eerlijk te zijn erg eng omdat ik de auto niet goed kon inschatten. Telkens keek ik er tegen op om dit onderdeel onder de knie te krijgen. Maar tot vervelends toe heb ik erg goed geoefend en nu heb ik het helemaal door. Daarom kon ik dan ook zelfverzekerd naar het CBR gaan.

Rijles Tiel