sven gerrits

Alles over fashion

Een pakket afgesloten bij rijschool Westeraam

Ik werd vorige week 18 en ik wilde graag mijn rijbewijs halen. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een goede rijschool bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht kwam ik terecht op de website van rijschool Westeraam.

Erg voordelige prijzen voor de pakketten

De website van rijschool Westeraam is erg overzichtelijk en er is veel informatie op de website te vinden. Op de website staat veel informatie over de rijschool zelf en er is informatie te vinden over de rijlessen die de rijschool aanbiedt. De informatie sprak mij erg aan waardoor ik besloot om een kijkje te nemen naar de prijzen die de rijschool hanteert voor de lessen die zij aanbieden. De prijzen vond ik relatief voordelig in vergelijking met de andere websites die ik had bezocht. Daarom besloot ik ook om mezelf aan te melden voor een proefles bij rijschool Westeraam.

 

Een erg aardige rijinstructeur

Tijdens de proefles werd mij alles rustig en duidelijk uitgelegd. Ik kon ook al direct merken dat ik een erg goede klik had met mijn rijinstructeur waar ik erg blij mee was. Daarom besloot ik ook om een pakket bij de rijschool af te sluiten. Ik heb nu een aantal lessen gehad en ik ben super tevreden.