sven gerrits

Alles over fashion

E-liquid kopen, genoeg keuze!

Sigaret

Heb je interesse in e-liquid kopen, maak dan kennis met de hoeveelheid aan smaakjes via de website. Met maar liefst 450 opties om te kiezen! Dit grote assortiment biedt genoeg keus, hoewel het altijd fijn is om eerst zelf na te denken wat je precies wil. Heb je al een e-smoker? Dan kun je kijken of je het fijn vindt om te variëren, ook kun je kiezen om bijvoorbeeld een e-liquid te gebruiken met minder of meer nicotine, allemaal op basis van je eigen wensen.

E-sigaret, smaak en nicotine

 Deze elektronische device geeft je het gewenste smaakje en de gewenste nicotine. Allemaal op basis van jouw keus! Je hoeft geen sigaretten meer te halen, de e-sigaret heb je altijd bij je en vervang je met gemak. Bij het kopen zijn er vier vragen belangrijk. Ten eerste het formaat, wat past het beste bij je? Daarnaast de vraag of je een sigaret wil die veel of weinig damp produceert. Je kunt via de website naar de verschillende modellen kijken. Weet je al een beetje wat je budget is? Zo ja, dan kun je alvast filteren. Ook is het fijn om al te weten welke smaakjes je mogelijk lekker vindt, zo weet je zeker dat je meteen een fijne aankoop doet. Je kunt zelf kiezen hoeveel nicotine je wilt. Rook je meestal licht? Dan adviseren we om met 3 tot 6 mg te beginnen. Rookte je altijd zware shag, dan kun je bijvoorbeeld kiezen om 18 mg nicotine aan je e-liquid toe te voegen.

e-liquid kopen

Vragen? Stel ze direct!

 Via de website kun je meteen een vraag stellen, vaak wordt er al binnen vijf minuten gereageerd. We proberen het zo goed mogelijk op je wensen af te stemmen en staan je dan ook graag ter woord. Schroom niet en neem contact met ons op!