sven gerrits

Alles over fashion

Soms hebben senioren gewoon een scootmobiel nodig

man op scootmobiel

ScootmobielHet topic van vandaag zal gaan over de aanschaf van een scootmobiel. Wanneer mensen ouder worden betekend tot ook vaak dat zij minder mobiel worden,. Omdat deze mensen vaak geen zin hebben om de hele dag thuis te zitten moet je hun wel de middelen gegeven om de deur uit te gaan. Zo is bijvoorbeeld mijn oma al 85. Ondanks haar leeftijd is zij nog goed bij de tijd. Ze gaat dan ook het liefst overal op de koffie. Maar omdat zij dus moeite heeft met lopen wordt zij hierin beperkt. Vandaar dat ik samen online met haar ben gaan kijken naar opties.

Zelf is mijn oma nog al sceptisch over het ‘internet’, echter heb ik haar wel duidelijker gemaakt dat je de spullen eenvoudiger kunt kopen. Dus ben ik een keer ’s middags samen met haar achter mijn laptop gaan zitten. We waren het er al snel over eens dat een rollator niet zou werken bij haar.

Scootmobiel Vitaal

Nu kan ze weer overal naar toe

man op scootmobielEen scootmobiel was dus de ideale oplossing. Echter zijn dit soort producten niet echt goedkoop. Vandaar dat we online gingen kijken en zo verschillende websites met elkaar vergelijken. We zijn uiteindelijk terecht gekomen op scootmobielvitaal.nl. Voor mensen die op zoek zijn naar zo’n elektrisch aangedreven rolstoel is het zeker de moeite waard deze site eens te bezoeken. Zij hebben dan ook verschillende typen in hun assortiment.

Wij hebben inmiddels al een gratis brochure aangevraagd. Wanneer wij deze aandachtig hebben doorgelezen zullen we beslissen of we dit hier gaan kopen. Echter is het voor mijn oma al wel duidelijk. Zij wil deze kopen bij Scootmobiel Vitaal.