sven gerrits

Alles over fashion

Tip: Trouwen aan het strand

Trouwen aan het strand

Afgelopen maand zijn mijn vrouw en ik na een jarenlange relatie eindelijk met elkaar getrouwd. Als ik eerlijk ben lijkt trouwen allemaal hartstikke makkelijk,maar dat is absoluut niet het geval. Het begon allemaal met een etentje waar ik mijn vrouw ten huwelijk vroeg. Als antwoordt gaf zij een ja en enkele dagen later zijn onze trouwdag gaan organiseren. Op dat moment kwamen wij er pas achter hoeveel er geregeld moest worden. Niet moesten wij alleen een locatie uitzoeken, uitnodigingen versturen en een huwelijksreis plannen. Maar ook moest er een pak, jurk, catering en dergelijke geregeld worden. Mijn vrouw wilde trouwen aan het strand en het liefste in het buitenland. Zodoende ben ik de mogelijkheden gaan bekijken om te trouwen aan het strand. Via het internet belandde ik dan ook op de website: beachclub-puur.nl!

Trouwen aan het strand

Geweldige hulp vind u bij Beachclub puur

Via deze aanbieder hadden wij de mogelijkheid om een gedeelte van onze trouwdag in handen te geven aan Beachclub puur. Aan de hand van onze eisen is Beachclub puur een locatie aan het strand gaan zoeken, waar wij konden gaan trouwen. Achteraf gezien kan ik u vertellen dat Beachclub puur een geweldige hulp heeft aangeboden. Zij hebben de locatie, catering en decoratie artikelen geregeld voor onze trouwdag.

Beachclub puur

Geweldige dagen!

Het was een klassieke trouwdag maar dan aan het strand. Al onze familieleden, vrienden en vriendinnen waren aanwezig. Mijn vrouw en ik heb geweldige dagen ervaren. Het trouwen was geweldig en na onze trouwdag zijn wij een week op vakantie geweest naar de Malediven. Het was ronduit genieten!