sven gerrits

Alles over fashion

Groepskampeerterrein bij de Gijzel, is zeker een aanrader

Groepskampeerterrein

Vanaf het moment dat wij met de hele familie naar de de Gijzel gaan en daar op het Groepskampeerterreingroepskampeerterrein staan, vermaken wij ons allemaal. De kinderen die gaan hun eigen gang. Zij gaan meestal gezellig naar de kleine dierenweide, even knuffelen met de ezels. Maar ook de speeltuin trekt hun aandacht. Samen gezellig springen op de trampoline. Voor de ouderen is er ook voldoende te doen. Denk bijvoorbeeld aan een jeu de boules baan en een recreatiezaal waar je heerlijk binnen kan zitten als het weer wat minder is.

Vaak gaan wij er ook op uit, want er is hier in de buurt genoeg te beleven. Zo hoort er een dagje pretpark altijd bij, maar gewoon gezellig winkelen in een stad is ook erg leuk.

De groepskampeerterrein is altijd heel erg gezellig met de hele familie

GroepskampeerterreinEen paar keer per jaar gaan wij met de hele familie naar camping de Gijzel. Wij staan dan allemaal op hetzelfde veld, het groepskampeerterrein. Deze camping is echt een aanrader voor jong en oud. Iedereen vermaakt zich hier wel. De ouderen komen hier vaak voor de mooie natuur en de rust. De kinderen spelen met elkaar in de zandbak of gaan gezellig naar de diertjes in de dierenweide.

Vaak als wij hier heen gaan nemen wij onze elektrische fietsen mee. deze kunnen wij stallen in een overdekte schuur en hier is het ook mogelijk om de fietsen op te laden. Via de ANWB zijn er op de camping fietsroutes te verkrijgen en daar maken wij regelmatig gebruik van. Voor ons is er gaan andere vakantie meer, dan een vakantie in eigen land en wel bij camping de Gijzel. Waarom zal je zo ver moeten reizen, als het in de buurt ook zo mooi en gezellig kan zijn. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze camping, neem dan een kijkje op hun website.