sven gerrits

Alles over fashion

Leeflijn is een zeer belangrijk veiligheidsonderdeel

leeflijn

leeflijnEen leeflijn moet ervoor zorgen dat onze medewerkers niet van een dak af kunnen vallen tijdens hun werkzaamheden. Daarom moet het materiaal dat hierbij wordt gebruikt zeer goed en betrouwbaar zijn. Maar daar hoef je bij je VDSTEENXXL niet bang voor te zijn. Het materiaal dat zij hier verkopen voldoen aan alle veiligheidseisen en normen. Als bedrijf zijnde zorgen wij ervoor dat de medewerkers op een zo veilige manier hun werk kunnen verrichten. Daarom zijn wij naar VDSTEENXXL gegaan. Hier hebben wij ons goed laten voorlichten wat er allemaal nodig is om veilig het dak op te kunnen gaan. Natuurlijk weten wij dat wel, maar de tijden veranderen en ook het materiaal dat gebruikt wordt.

Een goede leeflijn voor onze medewerkers gekocht

Wij zijn een dakdekkers bedrijf met veel medewerkers. Voor deze medewerkers hebben wij als directie leeflijnalleen maar het beste voor. Onze werkzaamheden zijn hoofdzakelijk op zeer hoge hoogtes. Daarom is het belangrijk dat er een zeer goede leeflijn aanwezig is. Dit touw kan ervoor zorgen dat niemand van een dak af kan vallen. Natuurlijk hebben wij meerdere voorzorgmaatregelen getroffen om een zo veilig mogelijke werkomgeving te krijgen.

Wil jij ook een zo veilig mogelijk werkomgeving creëren voor jouw werknemers, neem dan een kijkje op de website van VDSTEENXXL. Hier hebben zij een zeer uitgebreid assortiment aan veiligheidsproducten, denk hierbij aan een helm, harnas, maar ook voor een brandblusser kan je hier goed terecht. Het is hier mogelijk om online jouw spullen te bestellen. Mocht je zelf naar deze winkel willen gaan, dan kan je hiervoor in Valkenswaard terecht. Deze winkel is zes dagen per week geopend en de webshop 24/7.

Inmiddels heeft de aankoop van het touw wat wij hier hebben gekocht al een keer goede dienst gedaan. Een werknemer van ons moest bij een gebouw het dak op en gleed uit. Gelukkig zat hij vast aan het touw en is een ongeluk voorkomen.