sven gerrits

Alles over fashion

Voor je rijbewijs b moet je hier zijn!

rijbewijs b

rijbewijs bHet halen van het rijbewijs b is voor veel mensen een hele opgave. Dit geld ook voor mijn vrouw. Ze heeft haar rijbewijs nog steeds niet gehaald en daar baalt ze ontzettend van. Ze heeft nu een leeftijd bereikt waarop het bijna raar is om geen rijbewijs te hebben. Ze heeft al bij verschillende rijscholen geprobeerd om haar rijbewijs te halen, maar helaas tevergeefs.

rijbewijsPas geleden hoorde ze van een goede vriendin dat rijschool Osseforth als erg goed bekent staat. Haar goede vriendin lukte het ook niet om haar rijbewijs te halen tot dat ze bij deze rijschool uitkwam. Deze rijschool zorgt er namelijk voor dat je je op je gemak voelt in de auto en dat was precies wat mijn vrouw nodig had. Mijn vrouw nam daarom ook contact op met het bedrijf en ze vertelde over haar situatie wat betreft auto rijden. Hier hadden ze veel begrip voor en uiteindelijk besloot mijn vrouw om een proefles aan te vragen.

Het lessen gaat erg goed!b

De proefles verliep erg goed, mijn vrouw voelde zich op haar gemak in de auto en dat is natuurlijk super. Ze heeft ervoor gekozen om een pakket aan te schaffen. Met dit pakket moet het haar zeker gaan lukken om eindelijk haar rijbewijs b te halen. Na al de positieve verhalen die ik van mijn vrouw en haar vriendin gehoord heb begin ik er toch wel weer wat vertrouwen in te krijgen. We gaan er dan ook van uit dat ze haar rijbewijs gaat halen.