sven gerrits

Alles over fashion

Brommer aanschaffen in Helmond

Brommer aanschaffen in Helmond

Zoveel mensen, zoveel wensen. Een brommer aanschaffen in Helmond betekent keuzes maken. Ga je voor een snorfiets of bromfiets, wil je een scooter leasen of kopen, rijd je liever op een Vespa of past een Sym beter bij jouw budget? En de juiste kleur kiezen is ook een belangrijke beslissing. Met onderstaande tips kun jij snel de juiste keuzes maken en een scooter kiezen die perfect bij je past!

Online kopen of in Helmond bij de scooterwinkel? Kijk maar op www.fastfuriousscooters.nl en deze keuze is direct gemaakt!

Bromfiets of snorfiets kopen

  • Een bromfiets of bromscooter rijdt maximaal 45 km/u en je moet er binnen de bebouwde kom mee op de weg rijden, buiten de bebouwde kom rijd je op het fietspad. Een helm dragen is altijd verplicht.
  • Een snorfiets of snorscooter rijdt maximaal 25 km/u en je mag ermee op het fietspad rijden. Een helm dragen is niet verplicht.

Hoewel snorfietsen en bromfietsen technisch meestal aan elkaar gelijk zijn is er een begrenzer geplaatst die de snelheid reguleert. Je mag niet achteraf de brommer aanpassen na registratie (het is wel mogelijk), dus je moet goed kiezen wat het beste is voor jou. Let bijvoorbeeld op de aanwezigheid van fietspaden op jouw vaste routes.

Brommer aanschaffen in Helmond

Kiezen voor een Vespa, Sym, IVA of iets anders

De keuze voor het merk is persoonlijk, maar het ligt ook aan jouw besteedbare budget. Topmerken als Vespa, Yamaha en Peugeot zijn technisch erg goed, maar wel duurder. Middenklasse merken als Sym, Kymco en Piaggio zijn goedkoper maar wat eenvoudiger uitgevoerd. Retro budget scooters als IVA, BTC en La Souris zijn relatief heel goedkoop, maar ze lopen technisch achter en zijn minder geschikt voor veelvuldig gebruik. Uiteraard speelt het design ook mee bij de keuze.

Beken kleur met een custom lak

Bij de Vespa Sprint via www.fastfuriousscooters.nl kun je kiezen voor een speciale kleur die Vespa zelf niet levert. Denk aan matzwart, goud of leger groen, erg bijzondere kleuren dus. De originele lak blijft intact, er komt een soort coating overheen die later ook weer te verwijderen is. Naast de herkenbaarheid op straat zal het de originele lak beschermen. Je kunt deze nieuwe kleur later weer verwijderen als je dat wilt, eventueel wanneer je de scooter wilt doorverkopen, of gewoon toe bent aan iets anders. Informeer bij de helpdesk naar de mogelijkheden.

Een scooter leasen of contant afrekenen

Wanneer je een beperkt budget hebt kun je online betere prijzen vinden dan in Helmond bij de scooterspeciaalzaak. Daarnaast kun je ook een scooter op afbetaling kopen, je kunt dan de scooter betalen in termijnen zodat je de kosten kunt spreiden over een periode die je zelf kiest. Zo hoeft je niet eerst te sparen, of voor een goedkoper merk te kiezen dan je eigenlijk zou willen. Je kunt zelfs de accessoires zoals sloten en helmen in het lease contract opnemen. Bekijk de voorwaarden op de website.

Welke keuzes je ook maakt, bij www.fastfuriousscooters.nl vind je de oplossing die past bij jouw voorkeuren. Bekijk direct alle mogelijkheden in de webshop.