sven gerrits

Alles over fashion

Door weer en wind met de bakfiets

Elektrische bakfiets

Dat we in Nederland wel eens veel wind hebben weet iedereen, op de fiets is het dan niet gemakkelijk om vooruit te komen. Met de Elektrische bakfiets van Dolly fiets je vrolijk door weer en wind, of het nu windstil is of er staat een stevige wind. De sterke motor van 600Wh zorgt ervoor dat je zonder moeite altijd overal naartoe kunt gaan. Omdat de bakfiets goed wendbaar is fiets je ook eenvoudig door de stad heen met het drukke stadsverkeer.

Elektrische bakfiets

Functionele en zeer veilige bak

De dubbelwandige kunststof bak van de Elektrische bakfiets is zo ontworpen dat kinderen niet alleen comfortabel erin zitten, maar ook de veiligheid is een belangrijk punt. De randen zijn extra breed en voorzien van ronde hoeken, daarom zullen de kinderen zich niet snel bezeren aan de bak. De bak werkt als een soort bumper omdat het kunststof extra dik is. Met een gerust hart breng je de kinderen naar school of een andere plaats. Ook voor het vervoeren van voorwerpen is de bak uitermate geschikt. 

Trendy en vlot design van de bakfiets

In veel gevallen is een bakfiets niet echt een moderne en trendy fiets, voorzien van een houten bak waarmee je niet wendbaar bent. Een elektrische bakfiets van Dolly is daarop een uitzondering, de bak is niet van hout maar van kunststof. De fiets is ook bijzonder wendbaar voor een bakfiets, de kleinste vocht neem je met het grootste gemak. Vandaar dat de fiets van Dolly ook geschikt is om zowel op landelijke wegen te fietsen als door drukke steden.