sven gerrits

Alles over fashion

Mijn rijbewijs halen in Lelystad deed ik bij Learn to Ride

Rijbewijs halen Lelystad

Bij de rijschool Learn to Ride krijg je rijles van de beste instructeurs en rijd je binnen de kortste keren met de rest op de snelweg! Ook jij kan je rijbewijs halen in Lelystad.


Behulpzaam

Je rijbewijs halen in Lelystad

Je kan hier niet alleen praktijklessen volgen, maar ook voor goede theorielessen ben je hier aan het goede adres. De lessen worden klassikaal gegeven. Dit zijn kleine klasjes waar je veel aandacht krijgt. Het formaat van de klassen is ideaal, omdat je veel vragen kan stellen en goed geholpen wordt. Je wordt hier snel en goed klaargestoomd voor de theorie examens.

Praktijklessen

Een praktijkles duurt gemiddeld 90 minuten. Tijdens deze les leer je alles wat nodig is om je praktijkexamen zo snel en goed mogelijk te halen. Je wordt thuis opgehaald. Ergens anders kan ook, maar dat moet van te voren gemeld worden. Vervolgens begin je meteen achter het stuur. Tijdens deze lessen leer je verschillende vaardigheden waaronder sturen, rijden en remmen, koppeling gebruik en parkeren. De instructeurs zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze laten je niet meer doen dan dat je kan, maar dagen je wel altijd uit om zoveel mogelijk te doen. Na de 90 minuten wordt je weer thuis afgezet.


Faalangst

Persoonlijke ervaring

Inmiddels heb ik mijn rijbewijs gehaald bij Learn To Ride. Dit proces is erg positief verlopen en ik heb mijn rijbewijs relatief snel gehaald. De gemiddelde leerling doet er ongeveer 35 lessen over om zijn of haar rijbewijs te halen. Zelf heb ik er 28 lessen over gedaan en ik ben er heel blij mee. Voor mijn gevoel leerde ik elke les nieuwe dingen en heb ik mijn geld niet verspild.

Heb je nog vragen of wil je graag wat meer informatie weten over de rijschool en haar rijinstructeurs? Dan kan je altijd een kijkje nemen op de website of contact opnemen met de rijschool. Succes alvast!