sven gerrits

Alles over fashion

Shortlease Arnhem

Je kunt een auto huren voor een dag of een paar dagen. Je kunt ook een auto leasen voor een aantal jaren. Maar wist je dat je ook een auto kunt leasen voor een kortere periode? Met shortlease Arnhem kun je een auto leasen vanaf minimaal twee maanden. Zodra deze periode is afgelopen, kun je je lease-adres weer inleveren bij het leasebedrijf. Waar moet je nu precies op letten als je een auto leaset via shortlease Arnhem? Wij vertellen het je in dit artikel!

Nieuwe of tweedehands auto leasen

Wil je graag een nieuwe auto leasen? Houd er dan rekening mee dat dit bij shortlease Arnhem niet altijd mogelijk zal zijn. Aangezien die auto’s vaak al na enkele maanden terugkomen, worden ze niet direct verkocht. Ze zullen dan vaker als lease-auto worden aangeboden. Houd er rekening mee dat het dus vaak gaat om een tweedehands auto. Echter kun je bij shortlease Arnhem wel verwachten dat deze auto helemaal in orde is en er netjes uitziet.

Privé of zakelijk leasen

Je kunt een auto via shortlease Arnhem privé of zakelijk leasen. Als je de auto privé leaset, betaal je de leasekosten persoonlijk. Heb je een eigen bedrijf? Dan kun je ook kiezen voor zakelijke shortlease Arnhem. In dat geval kun je de kosten vanaf je zakelijke rekening betalen en ontvang je ook facturen op je bedrijfsnaam. De kosten kun je dan aftrekken, waardoor je van belastingvoordelen kunt profiteren.