sven gerrits

Alles over fashion

Veilig weer de weg op na een APK keuring

Voor de uitvoering van een betrouwbare en deskundige APK in Arnhem ben je bij ons aan het juiste adres. Alle voertuigen tot 3500 kilo worden door ons gekeurd voor een APK keuring. Bestelbusjes en campers zijn hierdoor ook welkom voor een keuring. Geen lange wachttijden en altijd eerlijke en heldere communicatie, zonder verrassingen achteraf waardoor je een hoge prijs betaalt. Een APK keuring is wettelijk verplicht om de verkeersveiligheid te bevorderen, naast het normale onderhoud wat je al aan je auto verricht. Speciaal opgeleide specialisten besteden alle zorg aan je auto tijdens de APK keuring.

APK in Arnhem

APK keuring in Arnhem op vele punten

Een APK keuring wordt zeer scherp uitgevoerd door onze keurmeesters, ons doel is om je alleen op een veilige manier de weg op te sturen. Verlichting, carrosserie, banden en de stuurinrichting zijn maar een paar onderdelen, die onder de loep worden genomen. De hoeveelheid uitlaatgassen wordt ook gecontroleerd, zo dragen we ons steentje bij voor een schoner milieu. Een APK keuring wordt altijd uitgevoerd door ervaren keurmeesters die exact weten wat een keuring inhoudt.

APK uitvoeren

Stel onderhoud nooit uit aan je auto

Onderhoud en veiligheid gaan hand in hand met elkaar, een goed onderhouden auto is in veel gevallen ook een veilige auto. Laat de APK in Arnhem uitvoeren en je bent er verzekerd van dat je niet lang hoeft te wachten en je het voordeligste en scherpste tarief betaald. De auto wordt gekeurd, en daarna weer afgemeld bij de RDW zodat je snel en veilig de weg op kunt. Vanaf €29,50 kun je al een APK keuring laten uitvoeren, zijn er problemen of mankementen dan voeren we eerst overleg voordat er zomaar hoge kosten worden gemaakt.