sven gerrits

Alles over fashion

Vooral voor mannelijke lezers: dit is een goede herenkapper Leiden

FreshHairDesign

Zijn er hier mannelijke lezers op zoek naar een herenkapper Leiden? Dan geef ik deze als tip mee, naar FreshHairDesign te gaan. Zowel mijn vader als ik gaan hier nu al zo’n zes jaar naar toe. Al moet ik wel zeggen dat ik toen er tijd meer haar had. Echter zijn de diensten die deze kapsalon zeer goed. Dit is dan ook de reden waarom ik het met jullie deel. Natuurlijk zal ik jullie ook vertellen wat zij precies doen, zodat je zelf een beeld kan vormen en zo dus precies weet wat je kunt verwachten. 

herenkapper Leiden

Wat kun je hier dan precies verwachten?

kapsalon LeidenVoordat je hier geknipt wordt, kun je zelf aangeven hoe je het precies wil hebben. Pas daarna zullen zij beginnen met knippen. Bij FreshHairDesign wordt er dan ook gewerkt met hoogwaardige haarproducten zoals:

  • L’Oréal;
  • Schwarzkopf;
  • Sassoon;
  • Moroccanoil.

Ook geven zij advies over de gebruik van dit soort producten. Het verschilt namelijk per merk hoe deze gebruikt dient te worden. Indien jij dan ook eens iets anders wil proberen, bijvoorbeeld een nieuwe kapsel dan is dat hier ook mogelijk.

Aantrekkelijke prijzen

FreshHairDesignIndien je meer wilt weten over de prijzen, kun je het best even de website kapper-in-leiden.nl bezoeken. Telefonisch contact is natuurlijk ook mogelijk. Wil je persoonlijk even langsgaan, dan kan dit van dinsdag t/m zaterdag. Donderdagavond zijn ze zelfs geopend tot 22:00 uur. Hier maken mijn vader en ik dan geen gebruik van, wij gaan vaak in de middag naar deze herenkapper Leiden. Dus ik zou zeggen doe je voordeel ermee en probeer eens iets nieuws.