sven gerrits

Alles over fashion

Tip: New York Pizza aanbieding

New York Pizza aanbieding

New York Pizza aanbiedingIkzelf werk door de weeks enorm hard en mijn vriendin ook, dat terwijl wij ook nog eens kinderen hebben. U kunt zichzelf vast wel voorstellen dat wij een druk bezet leventje leiden. S’avonds kom ik thuis en in vijftig procent van de gevallen moet ik ook nog eens gaan koken. Vandaar dat mijn vriendin en ik het besluit hebben genomen om elke vrijdag avond eten te bestellen. Simpelweg omdat wij dan met een rustgevend gevoel het weekend tegemoet konden gaan.
Afgelopen vrijdag was het weer eens zover. De kinderen wilden graag pizza eten en zodoende zijn wij opzoek gegaan naar een pizzeria met bezorgdiensten. Via het internet kwam ik terecht bij eenĀ New York Pizza aanbieding. DezeĀ New York Pizza aanbieding was naar mijn mening zeer voordelig, want voor vijf en twintig euro had ik de mogelijkheid om twee large pizza’s te bestellen. Uiteindelijk hebben wij dan ook gebruik gemaakt van deze coupon, op de website newyorkpizza.nl!

Salami

Heerlijke pizza’s

Voor maar vijf en twintig euro werden er twee heerlijke shoarma pizza’s bij ons thuis bezorgd. De pizza’s werd netjes warm aan huis bezorgd en dat binnen een half uur. De service is dan ook uitstekend. Over de kwaliteit ben ik ook zeer te spreken wamt de smaak van de pizza’s waren verrukkelijk. Wij hebben genoten van onze pizza’s!

Wilt u een keer lekker makkelijk doen en heeft u geen zin om eten te bestellen? Dan raad ik het u aan om een kijkje te nemen op de hierboven aangegeven website!