sven gerrits

Alles over fashion

Biljart Tilburg altijd gezellig

In Cafe en partycentrum Bet Kolen vermaak ik me doordeweeks sommige avonden prima, ik ga dan namelijk naar de Biljart Tilburg. Hier is het gezellig onder het genot van een biertje lekker Biljart Tilburg. Er komen veel van mijn vrienden naartoe en dit is dan ook gelijk één van de redenen om te blijven gaan, ook zijn alle mensen erg open en staan klaar voor je als het nodig is. De potjes Biljart gaan er fanatiek aan toe en zijn echt leuk om mee te maken. Ik kan je echt garanderen dat je een topavond zal beleven en er zeker nog meerdere avonden aan zal plakken.

 

cafe3

 

Het cafe

Bij Café Bet Kolen in Tilburg kun je komen biljarten en darten. Ze beschikken over een gezellig café met 12 professionele dartbanen en 6 biljarttafels. Het biljartcafé is al meer dan 100 jaar oud en is dan ook een zeer bekend begrip in de Tilburg en omstreken. Wij zijn zeer trots op ons café als bezoekers zijnde, dat onderdak biedt aan meer dan 60 verenigingen. In ons café hebben wij de gelegenheid om hun hobby uit te oefenen. Ook jij kunt gebruik maken van het biljart-, en dartcafé, dit is geheel gratis! Kom gezellig langs op een van onze vele biljartdagen en geniet van een lekker hapje en een drankje.

 

Ik hoop je echt een keer te ontmoeten wat ik ben er namelijk bijna alle Biljart avonden, het is echt geweldig om even lekker te chillen, potjes te Biljarden en wat drankjes te doen. Tot snel!

 

cafe2