sven gerrits

Alles over fashion

De Macbook adapter bestellen

logo (2)Voor het gebruik van een macbook adapter is het van belang dat u het juiste type gebruikt. Er zijn veel sites op internet die een goedkope vervanging aanbieden maar gebruik deze nooit als macbook adapter. Gebruik voor uw macbook een originele.

De Magsafe adapter

apple-magsafe-oplader-45-watt_3
De Magsafe adapters voor de macbook is voorzien van een magnetische connector. Hij heeft het voordeel dat, als je er per ongeluk een trekkracht op uitoefent, deze losschiet uit de verbinding. Hierdoor zal er dus niets stuk gaan. Ze zijn voorzien van een magnetische connector. De Magsafe adapters hebben een indicatielampje dat aangeeft wat de status is van de accu. Groen geeft aan dat de accu vol is en een oranje voor een bijna volle/lege accu. De connector kan op elke manier in macbook worden gestoken.

Bewaren

apple_magsafe_verlengkabel
De adapter kan je het beste, als hij niet gebruikt wordt, op een droge niet te warme plaats bewaren. Het snoer moet je hierbij niet zo maar los laten slingeren maar oprollen. De juiste manier van oprollen is belangrijk omdat hij daardoor langer zal meegaan. De spanning op bepaalde punten wordt hierdoor verminderd. Op een macbook adapter opladers zitten twee clips waar het snoer overheen gerold kan worden. Wanneer u deze gebruikt zal er onwillekeurig veel druk op het snoer komen te staan. Dit heeft dan weer tot gevolg dat er gemakkelijk wat kan afbreken. Daarom is het aan te bevelen het snoer heel losjes op te rollen. Wat u ook nooit moet doen is de adapter aan het snoer optillen wanneer hij op de grond ligt. Je moet hierbij de adapter aan de behuizing op tillen. Dan gaat er niets stuk.