sven gerrits

Alles over fashion

Een Efteling arrangement geven

Efteling arrangement

Je bent op zoek naar een leuk cadeau, dan is een Efteling arrangement zeker een aanrader. Hier kan je een zeer leuk weekend of een andere dag komen en heerlijk genieten van de kamers en het park in de buurt. Wil je niet naar dit park gaan, maar wel van het heerlijke eten en andere faciliteiten gebruik maken, dan ben je Hotel de Kroon, of het Guesthouse Hotel zeker aan het juiste adres. Echter moet je er rekening mee houden dat het hier best wel druk kan zijn, dus als je besluit om te komen eten, reserveer dan een tafel hier. 

Efteling arrangement

Voor mijn verjaardag een Efteling arrangement gekregen

Toen ik mijn cadeau mocht openen op mijn verjaardag wist ik niet wat ik zag. Een hotel overnachting met toegang tot dit pretpark en aansluitend een heerlijk diner in de GuestHoue Kitchen. Omdat ik niet wist wat ik kan vragen voor mijn verjaardag, had ik gezegd verras mij maar. Nou dat het een verrassing was, dat was zeker.

Het weekendje weg was een aanrader. In de toekomst gaan wij hier zeker nog een keer heen en dan mogen onze kids ook mee. Want ook onze kinderen zullen zich hier prima kunnen vermaken. Niet alleen in het park, maar zeker ook in het hotel. Zelfs in het restaurant is rekening gehouden met de kleine gasten, want er is een speciale menukaart voor hen, waar zij een heerlijke leuze uit kunnen maken.