sven gerrits

Alles over fashion

Handigheid van sauna verlichting

Normaliter zal je mij niet horen zodra ik in de sauna zit. Echter heb ik nu een klein probleem…. Onze sauna verlichting heeft het helaas begeven!

Aangezien we dan in het donker in de sauna moeten zitten is niet zo erg, echter vind ik het wel prettig om goede oogcontact te hebben met mijn vrouw als we in de sauna zitten. Hierdoor heb ik besloten om te zoeken op het internet naar nieuwe verlichting. Aangezien we onze sauna in huis hebben staan heeft het niet al teveel haast om te vinden. Al moet ik wel zeggen dat het wel een stuk prettiger is om tot rust te komen.

bodyfit_lang2

Direct besteld

Vanaf het moment dat ik op het internet ben gaan zoeken kwam ik terecht op de website van Bodyfit. Hier is het mogelijk om alles te bestellen voor wat je nodig hebt voor je zwembad, sauna of jacuzzi. Ook het feit dat hun het voor mekaar krijgen om het binnen 24 uur te bezorgen bij ons thuis! Ik weet in ieder geval maar al te goed dat ik hier aan het juiste adres ben. Snel besteld in de hoop dat wij morgen weer lekker kunnen genieten van onze sauna, dit keer mét sauna verlichting! Overigens is het zeer aan te raden om er ook een aan te schaffen! Het scheelt je aardig wat geld.