sven gerrits

Alles over fashion

Leuke kinderwinkel Mijdrecht!

kinderwinkel

kinderwinkel MijdrechtIk koop regelmatig leuke kleding op de website van kinderwinkel Mijdrecht. Hier vind ik vrijwel alles dat ik nodig heb om mijn dochtertje leuk te kleden. Je vindt hier een ruim aanbod in kinder en babykleding. Verder kan je hier ook terecht voor leuke accessoires en kraamcadeaus. Ik kende deze winkel eerst niet maar dankzij een vriend van me is hier verandering in gekomen. Ik vond namelijk dat zijn kindje er altijd leuk gekleed uitziet en daarom heb ik hem gevraagd naar waar hij kinderkleding koopt. Hij vertelde me toen dat hij dit deed bij kinderwinkel Mijdrecht en dat hij hier veel leuke kleding voor haar kon kopen voor een mooie prijs

kinderwinkel Dit leek mij ook wel wat en daarom ben ik samen met mijn dochter naar Mijdrecht toegereden. Hier vond ik veel leuke kleding voor mijn dochtertje. Ze vond de kleding zelf ook erg leuk en ze koos al snel wat uit. Je hebt hier veel leuke merken zoals: Tumble ’n Dry, Petit Bateau, Barts, Blue Rebel, Z8, Funcky XS, Jacky Luxury, Retour, Noppies, Gymp, Cars, Brand New Sweats, Losan, CeLaVi, BamBam en Claesen’s. Ze hebben een ruim assortiment en daarom vind je hier altijd wel wat.

Niet alleen kleding!

Je vindt hier dus veel leuke kleding maar dit is niet het enige dat hier aangeboden wordt. Het is namelijk ook een cadeauwinkel voor kinderen. Dus als je opzoek bent naar een leuk cadeau, bezoek deze winkel dan eens!