sven gerrits

Alles over fashion

Sauna korting krijgen is altijd leuk!

De Thermen

Het krijgen van sauna korting is toch leuk? Het scheelt je immers in de kosten, tevens zorgt het ook voor meer bezoekers toch? Bij de Thermen ben je dan ook van harte welkom wanneer je wat voordeliger uit wilt zijn. Hier is het namelijk mogelijk om toegangskaarten te krijgen welke voorzien is van een reductie.

Sauna

Nieuwe actie!

Wanneer je ook wilt genieten met korting heeft de Thermen voor het jaar 2016 een nieuwe actie. Wanneer jij ervoor zorgt dat er boeken in de bibliotheek van de Thermen komt ontvang jij korting. Klinkt het te simpel voor je? Geen zorgen, dat is het namelijk ook! Wanneer jij graag met sauna korting naar de Thermen wilt gaan is het enige wat je mee moet nemen een paar leesboeken om te lezen. Deze laat je achter bij de Thermen waardoor de andere gasten jouw boeken kunnen lezen. Is dit heen eenvoudige manier om te genieten?

De Thermen

Online reserveren

Het gemak van de website van de Thermen zorgt ervoor dat je direct kan reserveren op het internet. Hiermee ben je dan ook verzekerd van een toegang bij binnenkomst. Ook het boeken van een arrangement is eenvoudig online in te voeren. Door middel van de duidelijke werkwijze om te boeken bent u vrij snel verzekerd van uw reservering. Bij de Thermen kan ik u wel garanderen dat u hier zult genieten van een heerlijke dagje wellness voor een zeer betaalbare prijs.